Ugrás a fő tartalomra

5000 Szolnok Baross utca 37/A


+36 (56) 500-400

Hírek


2024. júl. 3.
📸 33 fotó
  • #centrum

Szakmai látogatáson a BGéSZC csapata

A Szolnoki Szakképzési Centrum Digitális Közösségi Alkotóműhelyében, valamint a Szakmák Palotájában tettek látogatást a minap a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum központi szervezetének munkatársai.

Szakmai látogatáson a BGéSZC csapata

A dr. Varga Csaba kancellár és Domján Zsuzsanna főigazgató által vezetett több mint 20 fős csoportnak elsőként Hajnal-Papp Zoltán műhelyvezető tartott tájékoztatást a DKA szerepéről, feladatairól, részletesen ismertetve az ott folyó szakmai munkát. A delegáció tagjai megismerkedhettek a műhelyben található eszközökkel, berendezésekkel, gépekkel, sőt kézbe is vehették a különböző technikákkal készült kreatív alkotásokat. A robotikai bemutatóval egybekötött szakmai előadáson szóba került a DKA széleskörű pályaorientációs tevékenysége, valamint az általuk szervezett szakköri foglalkozások és nyári táborok népszerűsége is.

A vendégek programja ezt követően a Szolnok belvárosában, a Kossuth tér 5. szám alatt található és 2023 decemberében megnyílt Szakmák Palotájában folytatódott. Itt Kondor Elek pályaorientációs referens ismertette a Centrum ezirányú szerteágazó tevékenységét, majd beszélt az új központ megnyitásának előzményeiről, az azóta eltelt féléves működés tapasztalatairól. Részletesen is bemutatta a Szakmák Palotájában található „állomásokat”, valamint azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel a betérő, elsősorban a pályaválasztás előtt álló fiatalokat és szüleiket várjuk. A csoport tagjai meglepődve hallgatták, hogy már óvodás csoportok is rendszeres látogatóink közé tartoznak, egyúttal elismeréssel nyilatkoztak arról, hogy a szolnoki jógyakorlatokat érdemes lenne máshol is követni. A szakmai látogatás és tapasztalatszerzés végén az érdeklődő vendégek természetesen a Szakmák Palotájában is kipróbálhattak mindent.

GALÉRIA

📸 50 fotó

SZC_8050.jpg
SZC_8046.jpg
SZC_8058.jpg

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


rendezvény sajtótájékoztatója

A Szolnoki Szakképzési Centrum is részt vesz a Jász-Expón

Sajtótájékoztatón ismertették a XII. Jász-Expó és Jászsági Szakmaválasztó Kiállítás programjait.

2024. szept. 5.
Bezárta kapuit a Centrum Kuckó

Bezárta kapuit a Centrum Kuckó

Ebben az évben augusztus 5-től várta a Szolnoki Szakképzési Centrum intézményeiben dolgozók gyermekeit és unokáit a Centrum Kuckó. A táborban – szakszerű pedagógusi felügyelet mellett – tartalmas napokat tölthettek el a fiatalok.

2024. szept. 4.
📸 4 fotó
Szolnok tortája előtti beszéd

Szolnok tortája

Ezúttal is a Szolnoki Szakképzési Centrum oktatói és diákjai készítették el Szolnok Napja alkalmából a város tortáját.

2024. szept. 3.
📸 49 fotó


KIMIKK

    • SZC logo fehér
    • Szolnoki Szakképzési Centrum

      5000 Szolnok Baross utca 37/A

    • Telefon: +36 (56) 500-400

      E-mail: centrum@szolmusz.hu

      OM azonosító: 203056

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001300/2015 , B/2020/000028 Engedélyszám: E/2020/2000081


    2024Szolnoki Szakképzési Centrum