Hírek
- #keró
Erasmus program a Keróban
Romániából, Szerbiából és Szlovákiából érkezett diákok és az őket kísérő tanárok vendégeskedtek a Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában.

Az Erasmus+ keretében megvalósuló CookEU program célja a magyar gasztronómia mélyebb megismerése. A program részeként a 11. C osztállyal közös gyakorlati foglalkozást is szerveztek, melyről az Új Néplap és hírportálja is beszámolt:
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

21. századi szakképző intézményfejlesztési program - Új tanműhelyépület munkaterület-átadás
A Szolnoki Szakképzési Centrum nettó 4,873 milliárd forint vissza nem térítendő támogatási összeget nyert el a 21. századi szakképző intézményfejlesztési program keretében.
📸 27 fotó
Tésztahíd Építő Verseny
A Szolnoki Szakképzési Centrum ebben a tanévben negyedik alkalommal rendezte meg a szakképzési centrumok tanulói számára országos Tésztahíd Építő Versenyét.
📸 50 fotó
