Hírek
- #keró
Erasmus program a Keróban
Romániából, Szerbiából és Szlovákiából érkezett diákok és az őket kísérő tanárok vendégeskedtek a Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában.

Az Erasmus+ keretében megvalósuló CookEU program célja a magyar gasztronómia mélyebb megismerése. A program részeként a 11. C osztállyal közös gyakorlati foglalkozást is szerveztek, melyről az Új Néplap és hírportálja is beszámolt:
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Szolnoki kísérleti eszközök az űrben
A Szolnoki Szakképzési Centrum Digitális Közösségi Alkotóműhelyében tervezett és gyártott középiskolai fizikai kísérleti eszközöket is vitt magával az űrbe Kapu Tibor kutatóűrhajós

Közös ügyünk az ápolás
A Magyar Ápolási Egyesület és a Szolnoki Szakképzési Centrum immár harmadik alkalommal hirdette és szervezte meg a „KÖZÖS ÜGYÜNK AZ ÁPOLÁS” elnevezésű szakmai versenyét.

Feledésbe merülő szakmából szerveztek képzést és vizsgát a Klapkában
Csaknem 30 év elteltével szerveztek újra kádár-bognár szakmai vizsgát Magyarországon.