Intézményi pályaorientációs nyílt nap

2021. december 11. szombat

8:00-tól 12:00-ig szertettel várjuk az érdeklődőket!

Érdeklődni a kreativ@szolmusz.hu
e-mail címen vagy a +36205881447 telefonszámon lehet.

Felnőttképzés

2021. szeptemberében induló ingyenes esti tagozatos képzéseink:

-fodrász
-kozmetikus technikus
-fitness-wellness instruktor
-divatszabó

Érdeklődni a kreativ@szolmusz.hu
e-mail címen vagy a +36205881447 telefonszámon lehet.

Ingyenes szakképesítések

Szerezzetek ingyenes szakképesítést a Szolnoki Szakképzési Centrumban, akár a mi iskolánkban is!

previous arrow
next arrow
Slider

Iskolánkról

Iskolánk több, mint 30 éve szerves részét képzi a Szolnok városában zajló oktatásnak. Ez idő alatt többször változott a nevünk, címünk, és változtak az oktatott szakmáink is. Most megújult formában várjuk a tanulni vágyó “kreatív” diákjainkat.

Iskolánk OM azonosítója: 203056/021

“A kreativitás olyan tanulási folyamat, amelyben a tanár és a diák ugyanaz a személy.” Arthur Koestler

Szakképzésről

2020-ra az ipari innováció és a társadalmi igények új, átalakult és lehetőségekkel teli szakképzési rendszer bevezetését eredményezték. Ennek hatására iskolánkban is megjelentek a Szakképzés 4.0 meghatározó elemei.

Képzéseink

Az új szakképzési rendszer hatására új és modern szakmákkal bővítettük iskolánk szakmakínálatát. Ezáltal próbálunk segíteni, hogy mindenféle érdeklődésű tanuló megtalálja a számára ideális szakmát. Intézményünkben a nappali tagozatos képzések mellett a felnőttek számára is biztosítunk tanulási lehetőséget.

KRÉTA

Iskolánkban a tanulók mulasztásait és értékeléseit elektronikusan vezetjük az E-KRÉTA naplóban. Minden tanulónak, szülőnek és gondviselőnek lehetősége van belépni és megtekinteni a mulasztásokat és az értékeléseket. Mindemellet lehetőséget biztosítunk elektronikus ügyintézésre, mint például a beiratkozás.

Centrum kavalkád

A Centrum kavalkád a Szolnoki Szakképzési Centrum pályaorientációs rendezvénysorozata, mely jelenleg online formában érhető el. Célja, hogy az általános iskolás tanulók megismerkedhessenek a szakmák sokrétű világával és kipróbálhassák magukat a különböző ágazatokban. Az alsó és felső tagozatos diákok így közelebb kerülhetnek az élet gyakorlatias oldalához, mely segítséget nyújthat nekik az amúgy sem könnyű pályaválasztás kérdésében.

Szakképzési Centrum

A Szolnoki Szakképzési Centrum önállóan gazdálkodó költségvetési szerv, mely 11 szakképző intézménnyel, 25 telephelyen végez alapfeladatként szakmai középfokú oktatási tevékenységet.

Pályaorientáció

A pályaválasztás nem könnyű, főleg nem közvetlenül az általános iskola elvégzése után. Ezért is fontos, hogy minél több segítséget nyújtsunk abban, hogy minden tanuló megtalálja a hozzá legjobban illő szakmát.

Dokumentumok

Étkezés

Bűnmegelőzés

Balesetmegelőzés

DSE

Pályázatok

Kapcsolat