Oldal kiválasztása

Ünnepélyes tanévzáró

Ünnepélyes tanévzárót tartottunk július 1-én, csütörtökön. Az eseményen jelen voltak a szakképző intézmények vezetői és munkacsoportok vezetői is. Az átadót a nyolc éve megalakult Brill Vocal együttes nyitotta meg a Piramis, Szállj fel magasra című számával.
Az értekezleten Kalmár Andrea, főigazgató és Hicsó György kancellár adta át a “Szolnoki Szakképzési Centrumért” díjat 3 díjazottnak.

A „Szolnoki Szakképzési Centrumért” díjat kapott kiváló munkájáért Hicsóné Kondor Ibolya, aki a Szolnoki SZC Jendrassik György Gépipari Technikum kémia-fizika szakos tanára és a Befektetés a Jövőbe program részeként létrehozott centrum szintű természettudományi munkacsoport vezetője.

Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola vendéglátás munkacsoport képviselői fiatalos lendületüknek köszönhetően számos díjjal gazdagodtak már az elmúlt években, így ők is „Szolnoki Szakképzési Centrumért” elismerésben részesültek.

Végezetül a Szolnoki SZC Klapka György Technikum és Szakképző Iskola turizmus és vendéglátás tagozat képviselői kiváló csapatmunkájának köszönhetően diákjaik a legmagasabb szinten sajátíthatják el szakmájukat, ezért ők is „Szolnoki Szakképzési Centrumért” kitüntetést kaptak.

 

Szolmusz | Szolnoki Szakképzési Centrum