Oldal kiválasztása

Ingyenes nyelvi képzésre jelentkezhet

A jelentkezési lap ide kattintva elérhető.

A kitöltött lapokat küldjék el a nagy.zsolt@szolmusz.hu e-mail címre! Köszönjük!

Tanusítványok átadása nyelvi képzésünkön

GINOP-6.1.3-17-2018-00022 azonosító számú nyertes pályázatunk 120 órás ingyenes idegen nyelvi képzésünkben 19 csoport sikeresen teljesítette a képzést.

Jelen projekt megvalósításával, térítésmentes angol és német nyelvtanfolyamok biztosításával a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum hozzájárult a lakosság idegen nyelvi kompetenciáinak fejlesztésével ahhoz, hogy az ország nyelvtudás szintjén az európai elvárásokhoz közelebb kerüljön.

A projekt célcsoportja mindenki, aki 16-65 évközötti és az adott nyelvből készségekkel nem, vagy alacsony szinten rendelkező, legfeljebb középfokú végzettséggel vagy szakképesítéssel rendelkezik. Egy fő, egy nyelvre, ezen belül csak egy szintre jelentkezhetett. A bevont személy ezen képzési programmal párhuzamosan nem vehetett részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott, felnőttképzés keretében megvalósuló idegen nyelvi képzésben.

Az ünnepélyes tanúsítvány átadás 2019. június 17-én 8:30-kor került megrendezésre a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Szolnok Baross út 37/a című központjában.

Bővebb tájékoztatásért kattintson ide.

Ingyenes nyelvi képzésünkön 3 német és 16 angol csoport indult összesen 266 fővel, melyből vizsgát tett 228 jelentkező. Képzéseinken készült képekből egy válogatást feltöltöttünk weboldalunkra. 

 

Szolmusz | Szolnoki Szakképzési Centrum