Oldal kiválasztása

Álláshirdetések

Szakképző intézményeinkben az alább felsorolt állások várnak betöltésre. Kérjük kattintson további információért!

Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari

Technikum és Szakképző Iskola

Matematika-bármely szakos oktató

A Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola matematika-bármely szakos oktató jelentkezését várja. A pályázó lényeges feladatai közé tartozik az irányadó jogszabályokban és a munkaköri leírásban meghatározott, oktatói munkakörhöz kapcsolódó feladatok ellátása. További információkért kattintson!

Szolnoki SZC Klapka György

Technikum és Szakképző Iskola

Matematika – bármely szakos oktató

A Szolnoki SZC Klapka György Technikum és Szakképző Iskola matematika – bármely szakos oktatót keres. A pályázó lényeges feladatai közé tartozik az irányadó jogszabályokban és a munkaköri leírásban meghatározott, oktatói munkakörhöz kapcsolódó feladatok ellátása. További információkért kattintson!

Szolnoki SZC Kreatív

Technikum és Szakképző Iskola

Szolnoki SZC Pálfy – Vízügyi

Technikum

Szolnoki SZC Petőfi Sándor

Építészeti és Faipari Technikum és Szakképző Iskola

Matematika – bármely szakos oktató

A Szolnoki SZC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Technikum és Szakképző Iskola matematika – bármely szakos oktató jelentkezését várja. A pályázó lényeges feladatai közé tartozik az irányadó jogszabályokban és a munkaköri leírásban meghatározott, oktatói munkakörhöz kapcsolódó feladatok ellátása. További információkért kattintson!

Építőipari szakmai oktató

A Szolnoki SZC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Technikum és Szakképző Iskola építőipari szakmai oktató jelentkezését várja. A pályázó lényeges feladatai közé tartozik az irányadó jogszabályokban és a munkaköri leírásban meghatározott, oktatói munkakörhöz kapcsolódó feladatok ellátása. További információkért kattintson!

Biológia – bármely szakos oktató

A Szolnoki SZC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Technikum és Szakképző Iskola biológia – bármely szakos oktató jelentkezését várja. A pályázó lényeges feladatai közé tartozik az irányadó jogszabályokban és a munkaköri leírásban meghatározott, oktatói munkakörhöz kapcsolódó feladatok ellátása. További információkért kattintson!

Szolnoki SZC Sipos Orbán

Szakképző Iskola és Kollégium

Szolnoki SZC Rózsa Imre

Technikum

Matematika – bármely szakos oktató

A Szolnoki SZC Rózsa Imre Technikum matematika – bármely szakos oktatót keres. A pályázó lényeges feladatai közé tartozik az irányadó jogszabályokban és a munkaköri leírásban meghatározott, oktatói munkakörhöz kapcsolódó feladatok ellátása.

Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál

Két Tanítási Nyelvű Technikum

Turizmus-vendéglátás ágazat szakmai tantárgyainak angol nyelven oktatója technikumban

A Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Két Tanítási Nyelvű Technikum a Turizmus-vendéglátás ágazat szakmai tantárgyait angol nyelven oktató jelentkezését várja. A pályázó lényeges feladatai közé tartozik az irányadó jogszabályokban és a munkaköri leírásban meghatározott, oktatói munkakörhöz kapcsolódó feladatok ellátása. További információkért kattintson!

Szolmusz | Szolnoki Szakképzési Centrum