2021.12.01

Az SZFHÁT/122787-1/2021-ITM egyedi miniszteri határozat értelmében az intézményünkbe látogató külső személyek kizárólag védettségi igazolvánnyal léphetnek be az iskola épületeibe. A védettségi igazolványt és annak érvényességét az intézmény kijelölt alkalmazottai ellenőrizhetik.

 

2021.11.24.

A súlyosbodó járványhelyzet következtében a mai naptól mind a tanórákon, mind az óraközi szünetekben az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk használata kötelező.

 

2021.11.05.

Kedves Tanulók!

Mindannyiunk egészségmegőrzése érdekében az iskola közösségi területein (folyosó, klubszoba, büfé) az arcot és orrot eltakaró maszk használata kötelező.
Az óraközi szünetek időtartama alatti étkezés a tantermekben az asztalnál ülve kényelmesen megtörténhet, természetesen a tantermek tisztán tartása mellett.
Köszönjük a fegyelmezettségeteket! Óvjuk egymást, és magunkat!
 

2021.10.20

Ajánlás maszkviseléshez (link)

 

Tisztelt Szülők!

 A 12/2020. (II. 7.) Korm. rendeletre (Kötelező érvénnyel alkalmazandó az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkárság által kiadott „A 2021/2022. TANÉVBEN A SZAKKÉPZŐ INTÉZMÉNYEKBEN A JÁRVÁNY ELLENI VÉDEKEZÉSSEL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSREND”) hivatkozva nyomatékosan arra kérjük Önöket, hogy amennyiben gyermeküknél betegségre utaló jelet, rosszullétet tapasztalnak, ne engedjék iskolába.

Az iskola Járványügyi készültséget kezelő intézményi intézkedési terve a következőket tartalmazza:

„A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló, illetve képzésben részt vevő (jelen eljárásrend tekintetében a továbbiakban együtt: tanuló) látogathatja.

A tanulóknak a tünetek észlelésekor fel kell keresniük a háziorvosukat.

Koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés esetén a tanuló (szülő) köteles értesíteni az osztályfőnököt.

Az a tanuló, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe.

Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelés időtartamának végét tartalmazó határozatot szükséges bemutatni.”

Kérjük, szíveskedjenek a fentieket tudomásul venni, és azok szerint eljárni!

Köszönettel: az iskola vezetősége