Ingyenes szakképesítések

Szerezzetek ingyenes szakképesítést a Szolnoki Szakképzési Centrumban, akár a mi iskolánkban is!

Viselj maszkot!

Viselj maszkot, hogy minél hamarabb visszatérhess az iskolába!

Tájékoztatás az iskolai étkezéssel kapcsolatban

previous arrow
next arrow
Slider

Ideiglenes felvételi jegyzék

Iskolánkról

Iskolánk több, mint 30 éve szerves részét képzi a Szolnok városában zajló oktatásnak. Ez idő alatt többször változott a nevünk, címünk, és változtak az oktatott szakmáink is. Most megújult formában várjuk a tanulni vágyó “kreatív” diákjainkat.

Iskolánk OM azonosítója: 203056/021

“A kreativitás olyan tanulási folyamat, amelyben a tanár és a diák ugyanaz a személy.” Arthur Koestler

Szakképzésről

2020-ra az ipari innováció és a társadalmi igények új, átalakult és lehetőségekkel teli szakképzési rendszer bevezetését eredményezték. Ennek hatására iskolánkban is megjelentek a Szakképzés 4.0 meghatározó elemei.

Képzéseink

Az új szakképzési rendszer hatására új és modern szakmákkal bővítettük iskolánk szakmakínálatát. Ezáltal próbálunk segíteni, hogy mindenféle érdeklődésű tanuló megtalálja a számára ideális szakmát. Intézményünkben a nappali tagozatos képzések mellett a felnőttek számára is biztosítunk tanulási lehetőséget.

KRÉTA

Iskolánkban a tanulók mulasztásait és értékeléseit elektronikusan vezetjük az E-KRÉTA naplóban. Minden tanulónak, szülőnek és gondviselőnek lehetősége van belépni és megtekinteni a mulasztásokat és az értékeléseket. Mindemellet lehetőséget biztosítunk elektronikus ügyintézésre, mint például a beiratkozás.

Centrum kavalkád

A Centrum kavalkád a Szolnoki Szakképzési Centrum pályaorientációs rendezvénysorozata, mely jelenleg online formában érhető el. Célja, hogy az általános iskolás tanulók megismerkedhessenek a szakmák sokrétű világával és kipróbálhassák magukat a különböző ágazatokban. Az alsó és felső tagozatos diákok így közelebb kerülhetnek az élet gyakorlatias oldalához, mely segítséget nyújthat nekik az amúgy sem könnyű pályaválasztás kérdésében.

Szakképzési Centrum

A Szolnoki Szakképzési Centrum önállóan gazdálkodó költségvetési szerv, mely 11 szakképző intézménnyel, 25 telephelyen végez alapfeladatként szakmai középfokú oktatási tevékenységet.

Pályaorientáció

A pályaválasztás nem könnyű, főleg nem közvetlenül az általános iskola elvégzése után. Ezért is fontos, hogy minél több segítséget nyújtsunk abban, hogy minden tanuló megtalálja a hozzá legjobban illő szakmát.

Dokumentumok

Étkezés

Bűnmegelőzés

DSE

Pályázatok

Kapcsolat