AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK – 2017

Az ország legnagyobb gasztronómia megmérettetése
VI. Illéssy Gasztro Kupa
2017. december 2.

Hatodik alkalommal rendezték meg Kisújszálláson az Illésy Gasztro kupát, amit szakács, pincér, cukrász és kereskedő/eladó tanulók számára szerveztek, iskolánkat nyolc tanuló képviselte, akik szép eredményeket értek el.

  • kereskedő/eladó: Kormos Kíra, Simon Judit – aranyérem;
  • Sisa Alexandra, Kristóf Nikita Julianna – ezüstérem. Felkészítő tanárok: Molnár Ágnes, Feketéné Szőllősi Zsuzsanna
  • pincér: Csillik Bettina, Safranyik Henrietta – ezüstérem. Felkészítő tanár: Borics Dániel
  • szakács: Berki Zsolt – bronzérem. Felkészítő: Szabó István séf
  • cukrász: Molnár Veronika Júlia – különdíj. Felkészítő tanár: Bódiné Bagi Éva

Pék Hagyományőrző Versenyen jártunk

2017 október 14-én újra megrendezésre került a Pék Hagyományőrző Verseny, amelyet a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Pék Fejedelmi Rend jóvoltából rendezett meg, immár 16. alkalommal. A diákok a hagyományos pék termékek, pozsonyi kifli és a mézeskalács díszítésében mérhették össze tudásukat. A SZMSZC Klapka György Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulói is részt vettek ezen az eseményen, ahonnan igen szép eredményekkel értek haza.

Molnár Veronika Júlia 9.H osztályos cukrász tanuló mézeskalács díszítő kategóriában indult, a feladata kész mézeskalácsokat kellett díszíteni 5 különböző díszítési technikával 4 óra alatt. A munkájáért ezüstérmet kapott. Varga Viktor 10.G osztályos pék tanulónak pozsonyi kiflit kellett készítenie (20 db mákos, 20 db diós) a helyszínen 4 óra alatt. A termékét ezüstéremmel díjazták. Mindkét tanulót Bódiné Bagi Éva szaktanár készítette fel a versenyre.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Ezen a weboldalon HTTP-sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében Az ezen az oldalon található bármely linkre kattintva Ön beleegyezését adja a HTTP-sütik beállításához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás