ARANY- és BRONZÉRMEK az Illéssy Gasztro Kupán

ARANY- és BRONZÉRMEK az Illéssy Gasztro Kupán A VIII. Illéssy Gasztro Kupa – országos ételművészeti versenyen vettek részt tanulóink 2019. december 7-én, Kisújszálláson Ebben az évben már 8. alkalommal rendezték meg az ország legrangosabb ételművészeti versenyét. A nap során a szakácsok, pincérek, eladók, cukrászok adtak …

SZALAGAVATÓ 2019.11.29.

„A sikerhez 4 dolog kell. Te, a kitűzött célod, a kitartásod és a hited. „ (Napoleon Hill)   Minden évben ünnepélyes keretek között tűzzük fel végzős diákjainkra a szalagot. Idén a Szolnoki Szakképzési Centrum Klapka György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 7 végzős osztályának 99 tanulójára került …

DKA a Klapkában

Digitális Közösségi Alkotóműhely átadása a SZSZC Klapka György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában A Szolnoki Szakképzési Centrum „Közelebb az iskolához – közelebb az élethez” című átfogó intézményfejlesztési projektje keretében 2019. november 28-án ünnepélyes keretek között avattuk fel a Szolnoki Szakképzési Centrum Klapka György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának Digitális …

Nyílt nap 2019. november 19.

Tisztel Szülők és továbbtanulás előtt álló 8. osztályos Diákok! Szeretettel várunk mindenkit 2019. november 19-én reggel 8:30-tól az SZSZC Klapka György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (5100 Jászberény, Hatvani út 2.) nyílt napjára iskolánk tornatermébe. A nap programja: Pályaválasztási szülői értekezlet – 9:00 – 10:00 Szakmák bemutatása, …

A következő képzésekre várjuk még a jelentkezőket:

  Tagintézményünk a 2019/2020. tanévben, korlátozott létszámban, a következő képzésekre várja még a jelentkezőket:  Szakközépiskola 9. évfolyam:          – hegesztő                                ösztöndíjas szakma! – ipari gépész                          ösztöndíjas szakma! – mezőgazdasági gépész       ösztöndíjas szakma! – asztalos                                 ösztöndíjas …

Ezen a weboldalon HTTP-sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében Az ezen az oldalon található bármely linkre kattintva Ön beleegyezését adja a HTTP-sütik beállításához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás