A Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Felnőttképzési- és Vizsgaközpontja 2015. július 01-jétől működik.

Felnőttképzés keretében a munkaerőpiac igényeit igyekszünk a mindenkori társadalmi igényekhez igazodóan minél szélesebb körben kielégíteni. Felnőttképzési tevékenységünk folyamatosan fejlődik, bővül, egyre több engedélyezett képzés szerepel szakmai palettánkon, és továbbiak engedélyeztetése van folyamatban. Minden általunk oktatott OKJ-s szakmára megszereztük Magyarország egész területére vonatkozóan a vizsgaszervezési jogosultságot, ennek megfelelően Országos vizsgaközpontként is működünk. Szoros együttműködés alakult ki a környező nagyvállalatokkal és vállalkozásokkal igény esetén az általuk megrendelt szakmák képzéseit is vállalni tudjuk. Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk képzett fiatalokat nagy számban tudják foglalkoztatni.

A Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum, a megye egyik legnagyobb felnőttképzési központja. Jelenleg „A” (OKJ-s végzettséget adó) képzési körben 92, „B” (engedélyezett) képzési körben, 24, „C” nyelvi képzés, valamint 2, „D” (egyéb) képzési körben 7 szakmában nyújt képzési lehetőséget.

A 23 Szakmacsoportból 20 szakmacsoportban rendelkezünk képzésiengedélllyel. Munkánkkal továbbra is szeretnénk segíteni a cégek kvalifikált szakemberekkel történő ellátását, valamint hozzájárulni minél szélesebb fiatal munkavállalói csoportok munkához juttatásához. A fentieken túl minden évben sikerrel pályázunk munkahelymegtartó és munkanélküliek számára szervezett képzésekre.

NYILVÁNOSSÁG: A megvalósított képzési tevékenységekre vonatkozó nyilvános információk az ügyfélszolgálati irodában az érdeklődők számára elérhetőek.

A tanfolyamok indításának feltétele, minimum 14 fő jelentkező. Képzéseinkre folyamatosan várjuk a jelentkezőket. Meglévő 14 fő esetén, a cégeknél kihelyezett képzésre is van lehetőség.

Várunk minden érdeklődőt!

  • Tel.: 56/425-844, 28-as mellék
  • mobil.: 06 20/552-0275 vagy 06 20/423-9290
  • felnottkepzes@szolmusz.hu
  • Engedélyszám: E-001300/2015