Oldal kiválasztása

„Szakma Challenge” a TikTokon pályázati felhívás

A Szolnoki Szakképzési Centrum TikTok videós pályázatot hirdet a különböző szakmák ötletes bemutatására, a szakmák, a szakképzés népszerűsítésére.

A pályázat tartalma: Készíts egy 15-60 másodperces TikTok videót, amiben viccesen, kreatívan mutatod be a szakmák egyikét. Engedd el a fantáziád, mutasd meg, mutasd be, hogyan látod a szakmák, a szakképzés világát! Szakmáinkról bővebb információt a www.szolmusz.hu oldalon megtalálható online pályaválasztási kiadványunkban találsz, ahol kedvedre böngészhetsz és megtalálhatod a hozzád leginkább illő szakmát.

A pályázat benyújtásának módja: A jelentkezési lapot és az elkészített videó linkjét küldd el az alábbi email címre:

szakmachallenge@szolmusz.hu

Egy pályázó maximum 3 videóval nevezhet!

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. január 22. (péntek).

A pályázat értékelése: A beérkező pályázatokat a Szolnoki Szakképzési Centrum vezetői és az általuk felkért szakemberek értékelik majd.

A pályázat díjazása: A legötletesebb, legviccesebb videók beküldői között gazdára talál:

  • 1 db LOGITECH vezeték nélküli billentyűzet és egér,
  • 1 db SONY vezeték nélküli, sztereó fejhallgató,
  • 1 db ADATA 2 TB-os, 2,5”-os, USB 3.1-es külső merevlemez.

A videókat közzétesszük a Szolnoki Szakképzési Centrum facebook oldalán is, ahol a látogatók is szavazhatnak az elkészült alkotásokra. A legtöbb szavazatot kapó videó készítője közönségdíjat vehet át.

A pályázat eredményhirdetése: a díjazottakkal személyesen felvesszük a kapcsolatot, értesítjük a nyeremény átvételének lehetőségeiről, nevüket pedig 2021. január 31-ig közzétesszük a Szolnoki Szakképzési Centrum honlapján, illetve facebook oldalán.

Szolmusz | Szolnoki Szakképzési Centrum