2018. április 13. - Kézilabda diákolimpia

Kézilabda diákolimpia

Iskolánk kézilabda csapata a megyei döntő megnyerése után részt vehetett az országos megmérettetésen, Balatonfüreden. Csütörtöki napunk utazással és a szállás elfoglalásával telt. Este technikai megbeszélésen történt meg a csapatok csoportokba sorsolása. Nem volt könnyű dolguk srácainknak, viszonylag erős csoportba kerültünk. Napi két mérkőzést vívtunk meg ellenfeleinkkel. A csoportmérkőzések után a 9-12. helyért játszhattunk helyosztókat. Végül csapatunk a 11. helyen végzett.

Felkészítő: Csík Henriette tanárnő

Bővebben...

2018. április 06. - Klapka Kupa Labdarúgó Torna

Klapka Kupa Labdarúgó Torna

 2018. április 6-án, pénteken Jászberényben került megrendezésre a verseny, 8 csoport részvételével. A selejtezők 2 négyes csoportban történtek, ahol iskolánk az egyik csoportból elsőként jutott a döntőbe. A döntőben sajnos kikaptunk, így a második helyen végeztünk. A csapat tagjai voltak: Kurdics Levente, Kurdics Gergely, Palatinusz Patrik, Kiss Roland, Vízkeleti László, Császár Zoltán, Borhy Zsombor, Sándor Tamás.

Felkészítő: Sülyös Sándor

Bővebben...

2018. február 22. - Kézilabda diákolimpia

Kézilabda diákolimpia megyei döntő 1. helyezés.

Gratulálunk a csapatnak és a felkészítő kolléganőnek!

Bővebben...

2018. március 01. - Grundbirkózás

Grundbirkózás újra Szolnokon!

Fantasztikus Grundbirkózó Kupa zajlott ma általános - és középiskolások részvételével. Köszönet a rendezőknek - a SZMSZC Pálfy- Vízügyi testnevelő tanárainak - a bíróknak és a versenyzőknek ezért az élményért!

SZMSZC Baross Gábor Gépipari Közlekedési Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának csapata.
A képen balról jobbra.

Álló sor:
Berényi Bence ( 3. hely ), Miklós Tamás ( 3. hely ), Kiss Béla ( 1.hely ), Danyi Szabolcs ( 1. hely ), Fazekas Tamás ( 2. hely )

Guggolnak:
Bíró Martin ( 4. hely), Túró Béla ( 3. hely), Kárász Róbert ( 1. hely ), Bódi Zsolt ( 3. hely), a képről hiányzik Urbán Szabó Gyula ( 4. hely)

20180301 grundbirkozs

20180301 grundbirkozs2

2018. február 10 - Fekvenyomó diákolimpia

A fekvenyomó bajnokság Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyei selejtezőjét február 11-én rendezték meg Vésztőn. Tagintézményünket 3 tanuló képviselte. Danyi Szabolcs a 120 + kilogrammos súlycsoportban 130 kilogrammos nyomással első helyezést, Szalontai Csaba a 82 kilogrammos súlycsoportban harmadik helyezést ért el. Kárász Róbert sajnos lecsúszott a dobogóról.

Bővebben...

Ön itt van: Home Sport Sport 2017/2018