TIT-órák

Az "Ég és Föld között" pályázati program keretében osztályaink rendszeresen ellátogatnak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat természettudományos élményközpontjába, ahol rendható fizika, kémia órákon vesznek részt, csillagászati előadásokat hallgatnak.

tit 1

tit 2

2019. február 21. - AOTV-verseny

AutóTechnika Országos Tanulmányi Verseny

A nagy hagyományú szakmai verseny kiírója és rendezője az Autószerelők Országos Egyesülete és az X-Meditor Kft. gépjárműipari szakkommunikációs cég, az Autótechnika folyóirat kiadója és szerkesztősége. A verseny célja, hogy a tanulók a leendő szakembereknek munkát adó gépjárműfenntartó-ipari vállalkozások szakmai elvárásai szerint bizonyíthassák felkészültségüket, rátermettségüket. A versenyfeladatok teljesítése napjaink legkorszerűbb vizsgálati eljárásainak, diagnosztikájának ismereteit igénylik, de a szakma szerelési, szervizműveleti alapjai, egyszerűbb hétköznapi munkafeladatai semhiányoznak a megmérettetésből. 
Tagintézményünk csapata, a "Baross Technikusok" a középdöntőben elért eredményük alapján továbbjutottak a döntőbe, amelyhez gratulálunk!
Felkészítő tanáruk: Ökrös Sándor
2019 02_21_aotv_kzpdnt

2019.01.28. - Szép magyar beszéd

A „Szép magyar beszéd” verseny iskolai fordulóját 2019.01.28-án rendeztük meg. A tanulóknak egy szabadon választott és egy kötelező szöveget kellett felolvasniuk a magyartanárokból álló zsűri előtt. Igen kifejező és értő olvasással Erdei Bálint12.A osztályos tanuló lett az első helyezett, ő fogja képviselni iskolánkat a március 7-én megrendezésre kerülő megyei versenyen. A 2. helyen Berki Márk Attila 9.D osztályos tanuló, míg a 3. helyen Pintér Zoltán 10.A osztályos tanuló végzett.

2019 01_28_szp magyar beszd_2

2019 01_28_szp magyar beszd_1

Centrum 1. matematika versenye

2019. február 19-én megrendeztük a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum tanulóinka 1. matematika versenyét. 6 kategóriában 57 diák mérte össze tudását. A verseny ideje alatt a tanulókat elkísérő pedagógusok mindenki számára hasznos, tanulságos szakmai beszélgetésen vettek részt. Eredmények hamarosan!

matek 1

matek 2

matek 3

matek 4

2018. december 07. - diákok köszöntése

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a társadalmi felzárkózást támogató Integrációs Programja részeként 12 éve jutalmazzák a program azon tanulóit, akik kiemelkedően teljesítenek a tanulás, a kultúra, a közösségi élet és a sport területén. A diákok a Városházán Polgármester úrtól vehették át az elismerő oklevelet és a hozzá járó ajándékcsomagot.

1


Ön itt van: Home Események Események 2018-2019