2018. december 07. - diákok köszöntése

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a társadalmi felzárkózást támogató Integrációs Programja részeként 12 éve jutalmazzák a program azon tanulóit, akik kiemelkedően teljesítenek a tanulás, a kultúra, a közösségi élet és a sport területén. A diákok a Városházán Polgármester úrtól vehették át az elismerő oklevelet és a hozzá járó ajándékcsomagot.

1


2018. október 19. - Megemlékezés a 56-ban történtekről

Különleges díszletek között emlékeztünk meg az 56-os eseményekről....

1

2

3

2018. október 5. - 9. évfolyamos vetélkedő

2018. október 5-én került megrendezésre iskolánkban a 9-es osztályok közötti vetélkedő, mely során a tanulók ügyességi- és sportjátékokban mérhették össze rátermettségüket, általános műveltségüket felmérő játékos kérdések és témába vágó performansz előadása kapcsán számot adhattak találékonyságukról, kreativitásukról is. A győztes osztály megkapta a főnyereményt, egy tortát, de mindenki más is hazavihetett egy-egy kisebb ajándékot. Az elkészült képek tanúskodnak a jó hangulatról és a felejthetetlen élményekről.


2018. október 11. - Képzési és állásbörze

Képzési- és állásbörze valamint Munkáltatói Fórumot tartott a Szolnok Járási Hivatal az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. Az eseményen több száz állásajánlattal és közel 80 képzési lehetőséggel vártak mindenkit a térség munkáltatói, a kormányhivatal munkatársai, valamint a képző intézmények között a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Tagintézményei is.

2018 10_11_Képzési és állásbörze_1

2018 10_11_Képzési és állásbörze_2

2018. október 4. - Müszi-Kavalkád

A szakmákat bemutató rendezvényünket a Szegő Gábor Általános Iskolában tartottuk. Nagy sikert aratott az általános iskolás tanulók körében az először bemutatott elektromos gokartunk, amelyet ki is próbálhattak, vezethettek a diákok.


Ön itt van: Home Események Események 2018-2019