2018. június 08. - Diáknap

A diáknapon egy 12 állomásból álló akadályversenyt szerveztünk, melynek nagy sikere volt a diákok körében. Az utolsó helyszínen a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete képviselte magát. Az iskola épületében rajzversenyen és szellemi vetélkedőn vettek részt a diákok. A napot közös ebéddel és eredményhirdetéssel zártuk.

Bővebben...

2018. június 07. - Baross emlékünnepség

Minden tanév június első hetében ünnepség keretében emlékezünk meg iskolánk névadójáról Baross Gáborról. A megemlékezés fénypontja a Baross Gábor emlékérem átadása, annak a 2 iskolai dolgozónak, akik a tanév során a testület döntése alapján a legkiemelkedőbb munkát végezték, és a legtöbbet tettek a közösség érdekében. Ebben a tanévben Ferenc-Molnár Kinga és Balla Károly kollégák vehették át ezt a megtisztelő kitüntetést munkájuk alapján.

Baross Gábor tevékenységét és munkásságát Dr. Horváthné Riegler Judit tanárnő méltatta. Ezen a napon Palocsai Marcell ünnepi versben köszöntötte a pedagógusokat.

Képek

2018. május 17. - Honvédelmi nap

Május 17-én iskolánk diákjai és pedagógusai honvédelmi napon vettek részt. az SZMSZC Jendrassik György Gépipari Szakgimnáziumában.
Először önvédelmi bemutatót tekinthettünk meg a tornacsarnokban, utána a sportpályán számtalan állomáson vártak minket a rendőrség, a büntetésvégrehajtás, a katasztrófavédelem, a Humán Szolgáltató Központ és a kerékpáros egyesület szakemberei kiállított eszközeikkel, kiadványaikkal, különböző kedvcsináló feladatokkal.
Megismerkedhettünk a rabszállító autóval, tűzoltó szerkocsival, gulyáságyúval, lőfegyverekkel, füsttel teli sátorban átélhettük, milyen tűzoltónak lenni. Bringás akadálypályán, KRESZ pályán és részeg szemüveges akadálypályán próbálhattuk ki képességeinket.

Képek

2018. június 04. - Határtalanul-Erdély

A pályázat lezárásaként a résztvevő kollégákkal és tanulókkal zárófoglalkozást tartottunk. Az összejövetel során felelevenítettük Kis Krisztián Bálint tanár úr irányításával a legemlékezetesebb pillanatait az erdélyi és a hazai kirándulásoknak, és találkozásoknak.

Két projekt munkánk volt közösen a csíkszentmártoni diákokkal, melyek elkészítése során maradandó barátságok szövődtek. A kapcsolatot tovább építjük, és szeptemberben újabb kirándulást szervezünk saját költségünkre.

Képek

2018. május 04. - Ballagás képekben

Ballagás képekben...

Bővebben...

Ön itt van: Home Események Események 2017-2018