Anna-bál

Iskolánk volt tanulója, Pócz Tamás (a képen a jobb oldalt), illetve párja, Horváth Kata Virág – mindketten Szolnok Város Ifjúsági díjasai -, illetve Szuda-Nagy Réka és kísérője, Kosztyu András, Szolnok diákpolgármestere képviselték városunkat a 192. Fürdei Anna-bálon. Az ország legelőkelőbb báljára az elsőbálozó lányok és kísérőik alaposan felkészültek az etikettből, felfrissítették tánctudásukat.

Ezúton is gratulálunk a fiataloknak az elért eredményeikhez!

Bővebben...

Egy különleges verseny

Iskolánkban első alkalommal került megrendezésre az SNI-s és BTMN-s tanulók versenye,öt intézmény részvételével. Teret adva ezen tanulóknak, ezért a jövő tanévben is szeretettel várjuk a középiskolás korosztály tanulóit.

sni verseny

2017.április 03-04. - ÁSZÉV-verseny

A 2016/2017. tanévi Ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak országos versenyén, közlekedésgépész ágazaton belül tagintézményünk tanulói kimagasló eredményeket értek el:

1. helyezés: Nagy Noé

3. helyezés: Szűcs Krisztián Tibor

4. helyezés: Széles Bence

8. helyezés: Lipták Csaba Zsolt

11. helyezés: Sisa Gábor

13. helyezés: Hortobágyi Balázs

16. helyezés: Csonka Krisztián

17. helyezés: László Martin Máté

19. helyezés: Serfőző Kristóf

Ezúton is gratulálunk tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak!

Szolnoki Kalandorok

Tehetséggondozó foglalkozássorozat iskolánkban

 

Az országos természettudományos versenyeket hosszú évek óta szervező szolnoki Curie Alapítvány Kis Krisztián Bálint tanár úrral karöltve nyertes pályázatot nyújtott be a MATEHETSZ – Tehetséggondozó program keretében. A szakkör célja Szolnok természeti és épített örökségének megismerése, feltárása és egy olyan füzet összeállítása, melynek segítségével a résztvevő diákok saját maguk is be tudják majd mutatni a város értékeit az ország különböző részeiből a Curie-versenyekre érkező fiataloknak. A 2017. február 20. és május 31. között zajló, a tanítási idő után, a diákok szabadidejében tartott szakkör összesen nyolc alkalmat foglal magában, alkalmanként 2–3 órában a Verseghy Könyvtár, a szolnoki megyei levéltár és a Damjanich Múzeum helytörténeti–helyismereti anyagának megismerésével, anyaggyűjtéssel és feldolgozással, valamint természet- és környezetvédelmi foglalkozásokkal. Számos programnak iskolánk épülete ad otthont. A résztvevő 16 diák iskolánk 9., 10. és 11. évfolyamos szakgimnáziumi osztályába jár és a megye számos településén él. Az utolsó alkalom a Rep-Tárba, a Szolnoki Repülőmúzeumba tett látogatás, melynek létszáma 31 diák. A szakkör szakmai tevékenységét helytörténet kutatóként és idegenvezetőként tanár úr irányítja.

cmkp

a kis csapat nagyja

ilyen a kzzel rott knyv

2017. január 31. - Kazinczy prózamondó verseny

Tíz versenyző indult az idei megmérettetésen, közülük hat diákot hallgatott meg a zsűri második körben is. A szabadon választott szöveg után ugyanazt a rövid részletet kellett elmondaniuk 10-10 perces önálló készülés után. A zsűri (Doboss Anikó Tímea igazgatóhelyettes, Szűrszabó Gabriella, Radácsi Éva, Ökrösné Tóth Zsuzsanna, Tar Sándor) nem csak a három helyezettet értékelte, hanem igyekezett egy-két biztató gondolatot mondani a többi indulónak is. A kilencedikeseket és tizedikeseket arra ösztönözték, hogy jövőre is induljanak - akkor már akár dobogós esélyesként. Az idei győztes Pribék Pál 13.A-s diák lett, a második Szűcs Krisztián Tibor (12.A), a harmadik pedig egy bársonyos hangú lány: Pászti Judit (12.E) A helyezettek könyvjutalomban részesültek.

Ön itt van: Home Események Események 2016-2017