2011. július 04. Eszközfejlesztés

A hegesztési munkák előkészítéséhez új szalagcsiszoló gépet vásároltunk. A szalagcsiszoló 2 sebességes zárt levegő elszívásos rendszerben dolgozik, ezzel is hozzájárulva a környezeti zaj és por ártalmak csökkentéséhez.

Bővebben...

2011. június 24. Tanévzáró értekezlet

Tanévzáró értekezleten értékelte nevelőtestületünk a 2010-2011-es tanév munkáját. A munkaközösségek és egyéb területek beszámoltak az elvégzett munkáról. Összességében minden terület teljesítette a vállalt feladatokat. Jó pihenést, kikapcsolódást kívánunk a közelgő nyári szabadsághoz.
A nap színfoltjaként testület az értekezlet után elköszönt a nyugdíjba vonuló Bozsik István, Válócziné Mikes Györgyi, Kiss Kálmán, Csőke Erzsébet, Kovács Miklósné kollégáinktól.

Bővebben...

2011. június 17. Tanévzáró

A 2010-2011-es tanévet iskolai ünnepély keretében zártuk. Sok tanuló részesült jutalomban az egész évben végzett kiemelkedő tanulmányi, kultúrális és sporttevékenységéért.

Bővebben...

2011. június 03. Pedagógus nap

Pedagógus nap keretében emlékeztünk iskolánk névadója Baross Gábor közelgő születésnapi évfordulójára. Ezen bensőséges alkalom keretében adtuk át a Baross-emlékérmet kollégáinknak. A kitüntetettek: Borsi István testnevelő tanár, Demecs Ferenc fűtő.
Gratulálunk!

Bővebben...

2011. május 02. Érettségi és szakmai vizsgák

Elkezdődtek az érettségi és szakmai vizsgák.

2011. április 29. Ballagás

Iskolai ballagást szerveztünk végzős tanulóinknak, ahol elbúcsúztak a diáktársaktól és a tagintézmény pedagógusaitól.
A legkiemelkedőbb eredményeket elért tanulók "Baross-emlékérmet" kaptak.

Bővebben...

Ön itt van: Home Események Események 2010-2011